Una prova de tipografia de minut

Sempre gratuït!

clica aquí

No es pot escriure correctament?
No us convé utilitzar un teclat d’ordinador?
La teva millor vida comença aquí

Ple
Prova de mecanografia

Sempre gratuït!

clica aquí

Millors habilitats,
Una vida millor
-meteu les coses
tu vols

On la informàtica es reuneix amb la ciència de l’esport

Anàlisi, estadístiques i informes per ajudar-vos a millorar

Millors habilitats,
Una vida millor
-de les coses
vols fer

Oferta d'obertura: codi d'ús
PROGRAMACIÓ
per a tota la gamma de productes
Gratuït durant un mes

Prova de mecanografia
Una prova mínima i una prova completa
És gratuït i així serà

Aquí és on la informàtica es reuneix amb la ciència de l’esport. Posa a prova la teva velocitat d'escriure i habilitats d'escriure i analitza els resultats en profunditat i t'enviaran immediatament per correu electrònic cada vegada que facis una prova.

Informem sobre paraules per minut, precisió, velocitat mitjana d'escriptura, nombre de caràcters mecanografiats i analitzem amb paraules clau, dit, mà i teclat i paraules bogey. Fins i tot informem de temps de divisió, com si estiguéssiu en un esportista a l’entrenament. Us proporcionem el vostre temps transcorregut (temps dedicat a escriure), les vostres paraules per minut i la vostra precisió per a cada període del 50%, 25% i 10% de la prova i gràfiqueu els resultats. També enviem un informe acumulatiu que mostra totes les proves que heu realitzat avui i mostra gràficament la vostra precisió al llarg del dia.

Amb el vostre compte d’usuari gratuït, mantingueu el control. Trieu quan voleu o no rebreu els correus electrònics del vostre informe i quin contingut voleu veure.

Feu clic aquí per obtenir més informació o feu clic aquí per registrar-se.

Més

Tutor d'escriptura
Tutor d’idiomes

Proveu-lo de forma gratuïta i si voleu fer-ne més només heu d'aprendre a escriure en un sol idioma només $4.99 + impost durant un mes

Si voleu aprendre a escriure o voleu començar a aprendre un idioma, utilitzeu les nostres Tutories sobre escriptura i idiomes.

Utilitzem tres nivells d’aprenentatge. Lletres simples, frases curtes i textos més llargs.

Ja ho escriureàs amb tots els dits abans de saber-ho. Els usuaris sovint fan una millora impressionant durant els primers deu minuts i poden escriure les claus de casa al nivell 1 -asdfjkl; - sense mirar el teclat.

I cada vegada que finalitzeu una sessió d'escriptura (escolliu quan s'aturarà), us enviarem automàticament un correu electrònic a vosaltres informes analítics impressionants que mostren els vostres punts forts i febles i us recomanem què necessiteu per practicar més.

Obtindreu els informes de sessió i, a continuació, els informes de períodes de subscripció i diàriament, setmanalment i final de subscripció.

Feu clic aquí per obtenir més informació o feu clic aquí per registrar-se a la versió de prova gratuïta.

Més

Escrivint Analytics

Quin és el pitjor mecanografia del món?

Aquest és el lloc que cal visitar per veure pàgines d’anàlisi en profunditat autoritzades basades en la nostra base de dades de cada compressió de claus realitzada per tots els nostres usuaris i tots els nostres productes.

Estem treballant constantment amb les nostres dades per desenvolupar mètodes cada cop millors per ensenyar als nostres usuaris a escriure millor i perquè aquells que vulguin, també comencin a aprendre un idioma.

Feu clic aquí per fer una ullada.

Obriu el cofre de la vida amb les vostres noves habilitats.

speed typing online