Δακτυλογραφήσεις
Δοκιμή ενός λεπτού και πλήρης δοκιμή
Είναι δωρεάν και πάντα θα είναι

Αυτό είναι όπου η επιστήμη των υπολογιστών συναντά την αθλητική επιστήμη Δοκιμάστε την ταχύτητα δακτυλογράφησης και τις ικανότητές σας για δακτυλογράφηση και αναλύστε τα αποτελέσματά σας σε βάθος και στείλτε σε σας αμέσως μέσω e-mail κάθε φορά που κάνετε μια δοκιμή.

Αναφέρουμε τις λέξεις ανά λεπτό, την ακρίβεια, τη μέση ταχύτητα πληκτρολόγησης, τον αριθμό χαρακτήρων που δακτυλογραφήθηκαν και αναλύσαμε με λέξεις κλειδιά, δάχτυλα, χέρι και πληκτρολόγιο και λέξεις μπαγιάτικα. Αναφέρουμε ακόμη και τους χρόνους Split, σαν να ήσασταν σε αθλητή στην προπόνηση! Σας δίνουμε το χρόνο που περάσατε (Time spent typing), τα λόγια ανά λεπτό και την ακρίβειά σας για κάθε περίοδο 50%, 25% και 10% της δοκιμής σας και γράψτε τα αποτελέσματα. Στέλνουμε επίσης μια Αθροιστική αναφορά η οποία απαριθμεί όλες τις δοκιμές που κάνατε σήμερα και παρουσιάζει γραφήματα Ακρίβεια σας όλη την ημέρα.

Με τον δωρεάν Λογαριασμό σας Χρήστη μπορείτε να μείνετε σε έλεγχο. Επιλέγετε πότε θα λάβετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της αναφοράς σας ή καθόλου και ποιο περιεχόμενο θέλετε να δείτε.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες ή κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.

Περισσότερο

Πληκτρολόγηση και Γλώσσα

Δοκιμάστε δωρεάν και αν θέλετε να κάνετε περισσότερα, είναι μόνο $ 4,99 + φόρος για ένα μήνα για να μάθετε να πληκτρολογείτε σε μία μόνο γλώσσα

Εάν θέλετε να μάθετε να πληκτρολογείτε ή θέλετε να αρχίσετε να μαθαίνετε μια γλώσσα, τότε χρησιμοποιήστε τα τυπογραφικά μας γραπτά και γλωσσικά.

Χρησιμοποιούμε τρία επίπεδα μάθησης. Μονά γράμματα, σύντομες φράσεις και έπειτα μακρύτερα κείμενα.

Θα δακτυλογραφείτε με όλα τα δάχτυλά σας πριν το ξέρτε. Οι χρήστες συχνά κάνουν μια αναπνοή βελτίωση μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά και μπορούν να πληκτρολογήσουν τα Home Keys στο επίπεδο 1 -asdfjkl; - χωρίς να κοιτάξουμε το πληκτρολόγιο.

Και κάθε φορά που τελειώνετε μια περίοδο πληκτρολόγησης - επιλέγετε πότε θα σταματήσετε - θα σας στείλουμε αυτόματα ηλεκτρονικές αναλυτικές αναφορές που δείχνουν τα δυνατά και αδύναμα σημεία σας και θα σας προτείνουμε τι χρειάζεστε για περισσότερη πρακτική.

Θα λάβετε αυτόματα τις Αναφορές περιόδου σύνδεσης και, στη συνέχεια, θα σας αποστέλλονται αναφορές ημερήσιων, εβδομαδιαίων και τελικών περιόδων συνδρομής.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες ή κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση.

Περισσότερο

Analytics

Ποιο είναι το χειρότερο δάχτυλο δακτυλογράφησης στον κόσμο;

Αυτό είναι το μέρος για να επισκεφτείτε για να δείτε σελίδες έγκυρης σε βάθος ανάλυσης με βάση τη βάση δεδομένων μας για κάθε πλήκτρο που εκδίδεται από όλους τους χρήστες μας και όλα τα προϊόντα μας.

Δουλεύουμε συνεχώς με τα δεδομένα μας για να αναπτύξουμε καλύτερες μεθόδους για να διδάξουμε στους χρήστες μας πώς να πληκτρολογούν καλύτερα και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να μαθαίνουν και μια γλώσσα.

Κάντε κλικ εδώ για να ρίξετε μια ματιά.

Ανοίξτε το στήθος του θησαυρού της ζωής με τις νέες δεξιότητές σας!

Αυτή είναι μια εικόνα του χαρακτήρα των σπουδαστών που συλλέγει μια κάρτα «Συγχαρητήρια για τη νέα σας δουλειά» από το ανοιχτό στήθος του θησαυρού.